Kıyıkışlacık Iasos / Kıyıkışlacık - Iasos Antik Kenti - (Kıyıkışlacık - Milas ... : Dünyaca ünlü i̇asos harabeleri kıyıkışlacık mahallesinin içindedir.

Kıyıkışlacık Iasos / Kıyıkışlacık - Iasos Antik Kenti - (Kıyıkışlacık - Milas ... : Dünyaca ünlü i̇asos harabeleri kıyıkışlacık mahallesinin içindedir.. Yazlıkların resimleri, metrekareleri, oda sayıları ve fiyatları. Kıyıkışlacık a gelıip zeytinlikuyu da denize girmeden gitmek hata olur. Dünyaca ünlü i̇asos harabeleri kıyıkışlacık mahallesinin içindedir. Koya girişte dikkatli olmakta fayda vardır. Bugünkü adı kıyıkışlacık olan i̇asos'ta ister tarihin derinliklerine, ister ege'nin duru sularına dalabilirsiniz.

19.02.2017 kısacık bir zaman sığdırılmış upuzun gezimizin milas'tan önceki son durağı kıyıkışlacık idi. Uzaklıktaki kıyıkışlacık köyü içerisindeki üç tarafı denizle çevrili bir yarımada üzerine kurulmuştur. Ha, biraz şöför mahareti isteyebilir, o ayrı. Kim bilir daha ne hikayeler var? İasos(kıyıkışlacık) açık hava müzesi kimler gezdi ?

Satılık yazlık ev satın almak için tam zamanı. Artev ...
Satılık yazlık ev satın almak için tam zamanı. Artev ... from i.pinimg.com
Uzaklıktaki kıyıkışlacık köyü içerisindeki üç tarafı denizle çevrili bir yarımada üzerine kurulmuştur. Vakit bulursaniz ıasos harabelerini de gezmenizi öneririm. Ha, biraz şöför mahareti isteyebilir, o ayrı. .leros, kalimnos, farmakoni adalarına yakın, güllük, kıyıkışlacık göklimanı mevkiindedir. Iasos'ın hemen yanında ve kiyikislacik cami'dan 0.6 kilometre mesafede yer alan iasos beach garden apart otel misafirlerin yüzebilecekleri bir mevsimlik açık havuz sunmaktadır. Kıyıkışlacık, muğla ilinin milas ilçesine bağlı güllük körfezi sahil şeridinde yer alan bir mahalle'dir yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği almasıyla köy muhtarlık seçimleri yapılmaktadır. İasos antik kenti ile köy iç içe geçmiş. Mugla milas gulluk kiyikislacik mh.'de sahibinden ve emlak ofisinden satılık sıfır ile ikinci el yazlıklar.

Biraz da kıyıkışlacık'ın dışına çıkıp kıyı ve koylarını dolaşalım.

İasos yarımadasındaki ilk yerleşimin orta bronz çağına çıktığı kabul edilebilir. Kıyıkışlacık'ta gezerken kendimizi zaman tünelinde geri. Iasos'ın hemen yanında ve kiyikislacik cami'dan 0.6 kilometre mesafede yer alan iasos beach garden apart otel misafirlerin yüzebilecekleri bir mevsimlik açık havuz sunmaktadır. İasos balık pazarı açık hava müzesi. Kıyıkışlacık köyü çevresinde bulunan çeşitli yerler ve kıyıkışlacık köyü ile arasındaki mesafeler. Akbük'e giden yoldan kıyıkışlacık tabelasından sapıyoruz. Dünyaca ünlü i̇asos antik kenti de bu mahallenin içinde. Mugla milas gulluk kiyikislacik mh.'de sahibinden ve emlak ofisinden satılık sıfır ile ikinci el yazlıklar. Dünyaca ünlü i̇asos harabeleri kıyıkışlacık mahallesinin içindedir. İasos(kıyıkışlacık) açık hava müzesi kimler gezdi ? Kıyıkışlacık aslında i̇asos antik kenti demek lazım. Bodrum'a gelince akla ilk gelen şeylerden biridir eğlence, bodrum'u bilen bilir bir kere geldin mi bir daha zor geri dönersin. Hatta öyle bir içinde ki;

Kıyıkışlacık şehrindeki en yüksek puanlı kiralık tatil yerleri. Kim bilir daha ne hikayeler var? Kıyıkışlacık, muğla ilinin milas ilçesine bağlı güllük körfezi sahil şeridinde yer alan bir mahalle'dir yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği almasıyla köy muhtarlık seçimleri yapılmaktadır. Kıyıkışlacık merkezinin sahilinde o harabelere bakarak çay içmeniz mümkün. Milas'tan bodrum'a doğru giderken, yaklaşık 10 km.

Kıyıkışlacık İasos Limanı - 3 tips from 1484 visitors
Kıyıkışlacık İasos Limanı - 3 tips from 1484 visitors from fastly.4sqi.net
Köy, bafa gölü ve milas ilçesinin arasındaki ana yoldan 18 km içeride bulunuyor. Kıyıkışlacık köyü eski adıyla iasos muğla milas'a bağlı henüz çok keşfedilmemiş şahane bir yer. Kıyıkışlacık şehrindeki en yüksek puanlı kiralık tatil yerleri. İşte i̇asos'un simgesi böylece oluşmuş. Online rezervasyon yaptırın, uygun fiyatlı tatil fırsatını kaçırmayın. Satılık konut ilanları ve ev fiyatları hepsiemlak'ta! Milas'tan bodrum'a doğru giderken, yaklaşık 10 km. Akbük'e giden yoldan kıyıkışlacık tabelasından sapıyoruz.

Kıyıkışlacık şehrindeki en yüksek puanlı kiralık tatil yerleri.

Biraz da kıyıkışlacık'ın dışına çıkıp kıyı ve koylarını dolaşalım. Koya girişte dikkatli olmakta fayda vardır. Kıyıkışlacık kuzey yöne giren bir koydur. Kıyıkışlacık köyü çevresinde bulunan çeşitli yerler ve kıyıkışlacık köyü ile arasındaki mesafeler. Bodrum kıyıkışlacık iasos' da site içi havuzlu dubleks satılık. 19.02.2017 kısacık bir zaman sığdırılmış upuzun gezimizin milas'tan önceki son durağı kıyıkışlacık idi. Sanmaki sen de geldiğin gibi gideceksin. İasos balık pazarı açık hava müzesi. Dünyaca ünlü i̇asos harabeleri kıyıkışlacık mahallesinin içindedir. Port iasos isimli çevreci marinayı kısaca anlatmak gerekirse gi̇zli̇ cennet di̇yebi̇li̇ri̇z. İşte i̇asos'un simgesi böylece oluşmuş. .leros, kalimnos, farmakoni adalarına yakın, güllük, kıyıkışlacık göklimanı mevkiindedir. Milas'tan bodrum'a doğru giderken, yaklaşık 10 km.

Kıyıkışlacık merkezinin sahilinde o harabelere bakarak çay içmeniz mümkün. Biraz da kıyıkışlacık'ın dışına çıkıp kıyı ve koylarını dolaşalım. Kıyıkışlacık, güllük körfezi sahil şeridinde, güllük beldesinin tam karşısında yer alan büyük bir mahalledir. Kıyıkışlacık a gelıip zeytinlikuyu da denize girmeden gitmek hata olur. İasos balık pazarı açık hava müzesi.

Kıyıkışlacık İasos Limanı - 3 tips from 1464 visitors
Kıyıkışlacık İasos Limanı - 3 tips from 1464 visitors from fastly.4sqi.net
Milas'tan bodrum'a doğru giderken, yaklaşık 10 km. Ee boşuna dememiş cevat şakir; İşte i̇asos'un simgesi böylece oluşmuş. Bu nedenle şehir çok büyümüş. .leros, kalimnos, farmakoni adalarına yakın, güllük, kıyıkışlacık göklimanı mevkiindedir. Kıyıkışlacık a gelıip zeytinlikuyu da denize girmeden gitmek hata olur. Kıyıkışlacık, muğla ilinin milas ilçesine bağlı bir mahalledir. Iasos'ın hemen yanında ve kiyikislacik cami'dan 0.6 kilometre mesafede yer alan iasos beach garden apart otel misafirlerin yüzebilecekleri bir mevsimlik açık havuz sunmaktadır.

Yolda i̇asos işaretini gösteren kahverengi bir tabela da var.

İasos(kıyıkışlacık) açık hava müzesi kimler gezdi ? Iasos'ın hemen yanında ve kiyikislacik cami'dan 0.6 kilometre mesafede yer alan iasos beach garden apart otel misafirlerin yüzebilecekleri bir mevsimlik açık havuz sunmaktadır. Köy, bafa gölü ve milas ilçesinin arasındaki ana yoldan 18 km içeride bulunuyor. Online rezervasyon yaptırın, uygun fiyatlı tatil fırsatını kaçırmayın. Akbük'e giden yoldan kıyıkışlacık tabelasından sapıyoruz. Kıyıkışlacık kuzey yöne giren bir koydur. Sanmaki sen de geldiğin gibi gideceksin. Kıyıkışlacık, az nüfuslu, küçük bir yer. .leros, kalimnos, farmakoni adalarına yakın, güllük, kıyıkışlacık göklimanı mevkiindedir. Kıyıkışlacık aslında i̇asos antik kenti demek lazım. Iasos antik kentinde dolaşmaya başlıyoruz. Koya girişte dikkatli olmakta fayda vardır. Vakit bulursaniz ıasos harabelerini de gezmenizi öneririm.

Dünyaca ünlü i̇asos antik kenti de bu mahallenin içinde kıyıkışlacık. Kıyıkışlacık, muğla ilinin milas ilçesine bağlı bir mahalledir.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook